BONUS ISTIMEWA PANDUAN RAJA DROPSHIP SHOPEE !

Percuma Seumur Hidup Premium Membership di litrocomcargo.com  

Terhad kepada 20 orang sahaja. 8 slot sahaja lagi 

 

*Saya tidak ada niat untuk melakukan 'false marketing' selepas 20 orang daftar saya akan tutup bonus ini. 

Apa itu litrocom cargo ? Kami merupakan salah satu forwarder servis shipping daripada China ke Malaysia. Kami menyediakan servis warehouse di China tempat anda simpan barang anda sebelum dihantar ke Malaysia. Anda bole baca di litrocomcargo.com dengan lebih lanjut

  

Apa yang anda dapat jadi Premium member di litrocomcargo :

 

PAKEJ LENGKAP UNTUK ANDA MEMBELI DAN MEMBORONG DI 3 LUBUK BARANG MURAH E-COMMERCE CHINA + SERVICE SHIPPING TRUSTED, MURAH & SISTEMATIK

 

1. AKSES PANDUAN 1688.COM & TAOBAO.COM 

Anda bakal mendapat akses secara percuma kepada dua lubuk barang murah terbesar dunia iaitu 2 platform e-commerce China Taobao.com dan juga 1688.com. 

 

Kedua-dua panduan ini berbentuk video tutorial dan akan mengajar anda daripada A to Z untuk membeli di laman web tersebut. Ya daripada pendaftaran sehinggalah barang yang anda beli sampai di depan rumah anda. Berikut secara ringkas topik-topik yang bakal anda pelajari 

 

1. Pendaftaran
2. Teknik cari barang cepat mudah dan murah
3. Proses pembayaran step-by step 
4. Cara tgk details pembelian barang
5. Forwarder (shipping ke msia) yg murah dan paling penting trusted. 
6. Cara kira shipping udara/laut , ini termasuk clearance kastam & Tax. (saya tunjuk cara ikut langkah sebenar untuk mengatasi masalah tersebut)  
7. Barang sampai ke rumah anda dengan selamat. 
8. Tips dan tricks
9. Support for life
10. Free Update. 

 

Sebenarnya anda tidak perlu ke China untuk membeli atau memborong barang-barang, anda cuma perlu menguasai semua video tutorial dan anda terus bole membeli di lubuk-lubuk ini. Lebih-lebih lagi bagi mereka yang belum ada modal atau modal yang sikit, anda juga bole terus start buat bisnes, mulakan secara kecil-kecilan. "Yang penting bukan ianya bermula, tapi bagaimana ianya berkahir".  

 


2. TROUBLESHOOT SYSTEM 1688/TAOBAO, PROBLLEM WITH SELLER ... ETC
Ini maksudnya kami akan bantu daripada segi teknikal sekiranya berlaku sebarang masalah pada sistem (akaun anda) samaada di Taobao.com atau di 1688.com. Kalau perlu kami sendiri akan login ke dalam akaun anda untuk membetulkan apa jua kesilapan yang berlaku. 

 

3. PERCUMA KONSULTANSI
Anda akan berjumpa dengan customer yang agak besar dan perlukan order barang-barang kuantiti yang banyak atau pun 'custome made', anda bole pergi kepada kami dan kami akan sediakan khidmat nasihat secara percuma kepada anda berkenaan dengan trick dan selok belok apa yang perlu anda lakukan step by step, ini mengelakkan anda menanggung kerugian yang amat dasyat sekiranya anda tersalah langkah.

 

4. AKSES SENARAI TRUSTED WECHAT SELLER (BRANDED ITEM) 
Branded Item ataupun copy original secara official tidak ada dijual di laman web taobao.com dan 1688.com, kesemua barang-
barang ini , seperti bag, kasut, topi, jam , dan sebagainya hanya di jual melalui wechat. Oleh itu kami telah sediakan untuk anda koleksi "wehcat Seller" yang 'trusted' sebanyak lebih 100 koleksi seller wechat ini. Kebetulan dekat raya pulak ni , sesuai beli untuk diri sendiri dan jual pada sedara-sedara yang kaki 'melaram'. 

 

5. SERVIS SHIPPING UDARA & LAUT (LIFETIME FREE MEMBERSHIP + RATE SHIPPING LEBIH RENDAH)
Ok, ini adalah nadi kalau bermain di ecommerce China ini, service shipping/forwarder yang murah,trusted, pantas, dan sistematik adalah paling penting. Kami dilitrocomcargo.com akan mengenakan Yuran tahunan sebanyak RM150.

 

Tapi sekiranya anda grab bonus ini ini, anda bakal menikmati yuran percuma seumur hidup. dan anda juga bakal menikmati harga shipping yang lebih rendah daripada Premium member. ( Ada 3 tahap member Free >> Premium >> Special ). anda bakal menikmati : 

 

>> Harga normal item bermula RM14/kg - Termasuk Tax dan clerance kastam  
>> Harga per CBM pakej RM340/CBM - Termasuk Tax dan Clearance kastam.
>> Unlimited address - sesuai kalau nak buat dropship, hantar terus ke alamat customer anda.  

 

*Harga Special di atas terpakai adalah untuk lifetime. (New Update)

 

6. PERKHIDMATAN ALIPAY, WECHAT PAY, CHINA BANKING TRANSFER 
Anda juga bakal menikmati peRkhidmatan pembayaran kepada seller melalui beberapa channel pembayaran seperti Alipay, wechat paY , dan juga banking transfer pada kadar yang jauh lebih tinggi sekiranya anda menggunakan local bank transfer atau money changer.  
  
7. SUPPORT SEUMUR HIDUP
Anda bole bertanya apa-apa jual soalan yang menghalang anda daripada membeli dan memborong secara online di e-commerce  China ini, kami akan berikan support terbaik untuk semua customer kami. 

 

Korang bole grab peluang ni dulu dan hold. Sebabnya kami bagi percuma membership premium seumur hidup.  Nampak tak ?

 

Anda bole dapatkan semua pajek di atas yang bernilai RM799 dengan percuma sahaja. Tapi dengan syarat anda perlu dapatkan "Panduan Raja Dropship Shopee" melalui link di bawah : 

>> PANDUAN RAJA DROPSHIP SHOPEE << 

 

TERHAD KEPADA 20 ORANG PERTAMA SAHAJA ! 

 

 

 

Arahan selepas pembelian dilakukan : 

 

1. Pembelian mestilah di lakukan melalui link di bawah atau button "Tempah Sekarang" di atas : https://zyanonlinemarketing.onpay.my/order/form/rajadropshimain/litrocom

2. Selepas pembelian sila email ke jasni.johari@gmail.com , butiran berikut : 

> email pembelian :

> nama :

> No. order pembelian :  

3. Selepas pengesahan anda membership anda akan di aktifkan. 

 

 

 

 

Ikhlas, 

Jasni Johari 

admin litrocomcargo.com